Publicaties laten ontwerpen?

We ontwerpen jaarverslagen, online en interactieve publicaties, rapporten, gidsen, magazines, draaiboeken,...

Print of online? Of gewoon beide?


Online:
creëer meerwaarde door te werken met online publicaties. Video, geanimeerde infographics, aanklikbare inhoud in lagen. Alles kan. Kortom een complete digitale ervaring zonder de kost van een website.

Print:
voor publicaties die lange tijd gebruikt moeten worden is het zinvol om te drukken op papier. Soms speelt het gevoel om iets echt in handen te krijgen ook mee. Ohja, uiteraard printen we zo duurzaam mogelijk.

Inhoud?

Als communicatiebureau gaan we verder dan wat freelancers kunnen bieden.

Extra services zijn:

  • copywriting, inclusief schrijven, eindredactie en proofreading
  • illustraties en fotografie op maat
  • infografieken
  • animatie & video
  • uitrol van inhoud naar sociale media posts of andere activaties
  • verschillende designers = verschillende stijlen
  • eco-vriendelijk drukwerk

Ontwerpen in een bestaande stijl?

Jazeker! We maken van jullie ‘world’ de onze. Binnen een bestaande huisstijl gaan we op zoek naar de sterktes en maken die nog beter. Hierbij opteren we voor een authentieke aanpak waarbij we graag dicht bij jullie, als opdrachtgever, staan. Hoe meer we jullie kunnen betrekken hoe beter. Bij de start luisteren we, structureren we de inhoud en traceren we blinde vlekken. Kwaliteit staat op één!

 

Meer weten over onze aanpak

Lees hoe we het concreet maken

Alvast enkele interessante referenties

 

11.11.11 en ngo-federatie lanceerden in het voorjaar van 2021 de inspiratiegids Dekoloniseren.Nu! Met deze online publicatie willen ze iedereen uitdagen om met een dekoloniale bril naar de eigen werking te kijken en de discussie hierover open te trekken. De gids omvat inspirerende handvaten om praktisch aan de slag te gaan. Om de betrokkenheid te vergroten en het volume inhoud aangenaam aan te bieden werd er bewust gekozen voor een online publicatie.

 

Voorbeeld inspiratiegids online publicatie

Bekijk de online publicatie.

Onderschat de kracht niet van een jaarverslag. De inhoud kan veel verder reiken dan het klassieke voorwoord met het verplichte cijferwerk. Denk na over een rode draad en bouw daar rond een verhaal. Neem lezers mee in de wereld van het merk, bedrijf of organisatie. Voor Damiaanactie werkten we verschillende publicaties uit, onder andere een interactief jaarverslag.

Meer info hier.

 

Voor het project Talent for Teaching bedachten we een authentieke aanpak voor de campagne, maar ook het draaiboek kreeg veel aandacht: heldere lay-out met voldoende ruimte voor quotes, foto’s, kaderstukjes en tips. In het draaiboek vinden deelnemers inhoudelijke en praktische informatie over starten met Talent for Teaching. 

Publicaties

Meer info hier.

 

Meer weten over onze onze aanpak of heb je een concreet idee of project? Contacteer ons!