Een helder design nodig?

Jaarverslagen, online en interactieve publicaties, brochures, catalogi, rapporten, gidsen, magazines, draaiboeken,...

Print of online? Of gewoon beide?


Online:
creëer meerwaarde door te werken met online publicaties. Video, geanimeerde infographics, aanklikbare inhoud in lagen. Alles kan. Kortom een complete digitale ervaring zonder de kost van een website.

Print:
toch graag iets tastbaar? Gedrukte publicaties geven je bedrijf een professionele uitstraling, gaan langer mee, trekken meer aandacht, zijn beter leesbaar en hebben een grotere emotionele impact op klanten. Ohja, het spreekt voor zich dat je publicatie zo milieuvriendelijk mogelijk wordt gedrukt.

Moeilijke keuze? We helpen je graag verder.

Een team van experts

Als klant kun je heel wat voordelen halen uit het werken met een creatief communicatiebureau in plaats van een freelancer:

  • Je krijgt toegang tot toegang tot een heel team van experts: copywriting, inclusief schrijven, eindredactie en proofreading
  • Meer creativiteit en innovatie: illustraties, infografieken, animatie, video en fotografie op maat
  • Van publicatie naar campagne: een uitrol van inhoud naar sociale media posts of andere communicaties
  • Diverse oplossingen dankzij de verschillende achtergronden en perspectieven van onze creatieven
  • Vertrouwen: er is altijd een back-up

 
Een concreet project in gedachten?

Complex helder maken

We doen niets liever dan complexe zaken helder maken. Hierbij kiezen we voor een co-creatieve aanpak: bij de start maken we van jullie ‘world’ de onze, samen structureren we de inhoud en denken we doelgroepgericht na over wat we waar plaatsen.

Benieuwd hoe we dit aanpakken?

Alvast enkele interessante referenties

 

11.11.11 en ngo-federatie lanceerden in het voorjaar van 2021 de inspiratiegids Dekoloniseren.Nu! Met deze online publicatie willen ze iedereen uitdagen om met een dekoloniale bril naar de eigen werking te kijken en de discussie hierover open te trekken. De gids omvat inspirerende handvaten om praktisch aan de slag te gaan. Om de betrokkenheid te vergroten en het volume inhoud aangenaam aan te bieden werd er bewust gekozen voor een online publicatie.

 

Voorbeeld inspiratiegids online publicatie

Bekijk de online publicatie.

Onderschat de kracht niet van een jaarverslag. De inhoud kan veel verder reiken dan het klassieke voorwoord met het verplichte cijferwerk. Denk na over een rode draad en bouw daar rond een verhaal. Neem lezers mee in de wereld van het merk, bedrijf of organisatie. Voor Damiaanactie werkten we verschillende publicaties uit, onder andere een interactief jaarverslag.

Meer info hier.

 

Voor het project Talent for Teaching bedachten we een authentieke aanpak voor de campagne, maar ook het draaiboek kreeg veel aandacht: heldere lay-out met voldoende ruimte voor quotes, foto’s, kaderstukjes en tips. In het draaiboek vinden deelnemers inhoudelijke en praktische informatie over starten met Talent for Teaching. 

Publicaties

Meer info hier.

 

Meer weten over onze onze aanpak of heb je een concreet idee of project? Contacteer ons!