Duurzaam communicatiebureau

Communicatie, ontwerp, branding en acties

Een reclamebureau of communicatiebureau nodig dat duurzaam denkt en doet?

Duurzaamheid

Nood aan levendige, betekenisvolle communicatie? Merken, organisaties en ondernemers willen mee het verschil maken. Gelijk hebben ze. Wij ook. Noem ons gerust ‘a team on a mission’. Met een duidelijk ideaal, maar met beide voeten stevig op de grond. Want het verhaal versterken van merken en organisaties die voluit gaan voor positieve verandering dat is onze dagelijkse missie.

Wat mag je van een samenwerking verwachten?

In ons eigen ecosysteem zetten we in op duurzaamheid in de brede zin: inclusie, diversiteit, welzijn en ecologie. Daarnaast opteren we voor een authentieke aanpak waarbij we graag dicht bij de opdrachtgever staan. Hoe meer we jullie team, stakeholders en eindgebruikers kunnen betrekken hoe beter. Neem dit gerust maar letterlijk.

Het People Planet Profit principe staat centraal in hoe we als designagency werken en ontwerpen. Mens, planeet en winst combineren we graag tot impactvolle projecten.

Ons duurzaamheidscharter

Lees hoe we het concreet maken

Alvast enkele interessante cases

 

Met het cateringteam van Garsons Uniek ervaren bezoekers wat participatie en inclusie écht betekent. De nieuwe branding is het resultaat van een co-creatief designproces. Zowel mensen met een beperking, organisatoren van events en medewerkers van de organisatie werden hierbij betrokken.

Case van Garsons Uniek

 

SURE2050 wil het publiek vastgoed in de Vlaamse regio toekomstbestendig maken. VEB, de opdrachtgever, zocht een merkidentiteit waarbij de kernboodschap direct duidelijk is.

Case afbeelding Sure 2050

 

Een volledige communicatievernieuwing voor Het Neerhof, een educatief en biologisch landbouwbedrijf.

Bekijk de case van Het Neerhof

Meer weten over onze onze aanpak of heb je een concreet idee of project? Contacteer ons!