Mini Bowl, Mega Impact!

Gent en Leuven pionieren met herbruikbare verpakkingen in resto's.

Green Deal: Leuven en IVAGO roepen op tot hergebruik

De stad Leuven, IVAGO en Fair Resource Foundation willen resto’s en foodies overtuigen om te kiezen voor herbruikbare verpakkingen, als onderdeel van het project ‘Green Deal Anders Verpakt’. De missie is duidelijk: we willen voor dit pilootproject 50 horeca-uitbaters overtuigen om over te stappen op herbruikbare verpakkingen en willen foodies aanzetten om de switch te maken.

 

Onze aanpak?

We beginnen met het vaststellen van campagnedoelen en het definiëren van onze doelgroep. Door heldere doelen te stellen en onze doelgroep nauwkeurig af te bakenen, kunnen we een waardevoorstel ontwikkelen dat de behoeften en verwachtingen van zowel de restaurants als de foodies weerspiegelt. Dit stelt ons in staat om een sterke boodschap te formuleren die impact heeft en resultaten oplevert, met behulp van een benadering van emotionele voordelen die ons helpt om een diepere verbinding te maken.

Resultaat?

IVAGO en Stad Leuven hebben heldere doelstellingen: we streven naar 10.000 herbruikbare verpakkingen per week, waarvan 3.500 in Gent en 3.500 in Leuven, en willen minstens 7.000 mensen overtuigen om voortaan te kiezen voor herbruikbare afhaal- en bezorgmaaltijden. Deze campagne streeft ook naar sterke betrokkenheid van restaurants in zowel Gent als Leuven. We hebben een uitgebreid ondersteuningspakket voor de horeca ontwikkeld en hebben eind april 2024 een krachtige zichtbaarheidscampagne gelanceerd.

Meer info: www.ivago.be/nl/bedrijven/herbruikbare-bowls

No Way >