Nights Conference

Beyond The Paradox

Duurzaam uitgaansleven

Nights conference biedt een divers aanbod van inzichten op het groeiend succes van het Europese nachtleven en de uitdagingen die ons te wachten staan. NIGHTS 2018 wil bijdragen tot een aantrekkelijk en duurzaam uitgaansleven.

Brede kijk, scherpe visuals

De focus van het congres belicht vier thema’s: gezondheid, stadsontwikkeling, nightlife cultuur en het economische aspect van het nachtleven.

Een doortastende kijk die zich vertaalt in scherpe trendy visuals waarmee we zowel experts, wetenschappers, organisatoren en stakeholders bereiken. Uitdaging was om de visuele communicatie voldoende speels en wervend te maken, maar tevens flexibel genoeg te houden voor de talloze declinaties.

Digitale aanwezigheid

Een flexibele en handige website is een must voor een 3-daags congres dat 150 verschillende sprekers herbergt, verspreid over een 50-tal workshops en 8 locaties.

We opteerden voor een straight-forward design waar het praktische en informatieve voorop staat. Resultaat is een gemakkelijk te navigeren website die zeer stabiel draait op zowel desktop als mobiele apparaten.

< UiTX