WoonCoop empoweren

Samen 1 miljoen euro ophalen om mee te bouwen aan beter wonen en socialer leven.

De krachtige visie van WoonCoop

WoonCoop, een coöperatieve speler in de vastgoedsector, staat bekend om haar unieke aanpak in het realiseren van betaalbare en communitygerichte woningen. Als voorstanders van duurzaamheid en inclusie heeft WoonCoop een missie om het wonen te verbeteren en sociale cohesie te bevorderen. Het is om deze redenen dat wij graag met hen samenwerken.

 

Uitdaging?

De grootste uitdaging is vanzelfsprekend het investeringsbedrag ophalen en investeerders overtuigen van de sterktes van WoonCoop.

Onze aanpak?

Om deze uitdaging aan te gaan, hebben we nauw samengewerkt met WoonCoop om investeerders te enthousiasmeren en te overtuigen. Onze strategie richtte zich niet alleen op het benadrukken van de financiële voordelen, maar ook op het onderstrepen van de maatschappelijke impact van investeren in WoonCoop. We communiceerden dit via diverse kanalen, waaronder gerichte nieuwsbrieven, krantenadvertenties, overtuigende content op sociale media, impactvolle video’s, Facebook-advertenties, extra nieuwsbriefmailings, een aantrekkelijke landingspagina en gedrukte flyers. De doordachte planning en uitvoering hielp bij het bereiken van een aanzienlijke financiële mijlpaal.

Resultaat?

Onze strategische samenwerking heeft de impact van de campagne aanzienlijk vergroot en heeft WoonCoop geholpen om een belangrijke financiële mijlpaal te bereiken. We hebben investeerders niet alleen aangetrokken door financieel rendement te beloven, maar ook door de maatschappelijke waarde van investeren in WoonCoop te benadrukken. Onze inspanningen leidden tot succes: we haalden dankzij 103 investeerders een indrukwekkende €1 miljoen op. Met deze investeringen kan WoonCoop een belangrijke financiële mijlpaal bereiken en haar visie op beter wonen en een socialer leven verder realiseren.

< Talent for Teaching Garsons Uniek >