Canva inzetten voor je organisatie?

Van Canva-training, advies, aangepaste sjablonen, merkidentiteit, ontwerp services tot bestandsbeheer

Hoe helpen we je op weg met Canva?

Een huisstijl of campagne leeft pas als er echt mee aan de slag wordt gaan. Daarom doen we niets liever dan onze klanten te empoweren en de mogelijkheden hiervoor zelf in handen te geven. Canva is hiervoor de ideale tool. We helpen je op 3 manieren:

  1. Merkidentiteit: Laat ons jouw merk uitdragen met clevere visuals! Wij helpen je bij het ontwikkelen van een unieke merkidentiteit die je kunt toepassen op al jouw ontwerpen. Samen kiezen we de kleuren, lettertypen en andere visuele elementen die passen bij jouw stijl.
  2. Ontwerpsjablonen: Sla die designerstress over! Wij maken op maat gemaakte sjablonen voor jou, of het nu gaat om social media, presentaties of posters. Met onze sjablonen hoef je alleen nog maar je eigen creativiteit erop los te laten.
  3. Bestandsbeheer: Say goodbye tegen de chaos en hello tegen orde! Wij helpen je bij het organiseren en beheren van jouw Canva-ontwerpen. We maken handige mappen en labelen jouw ontwerpen, zodat je ze gemakkelijk kunt vinden en gebruiken. Zo houd je meer tijd over om je te focussen op de fun stuff!

Interesse? We maken het graag voor jouw concreet.

Organiseer je eigen Canva-workshop

Laat ons van jou en je team Canva-pro’s maken! Leer bij ons de kneepjes van het vak, zoals kleur, compositie en typografie, en hoe je deze op een slimme manier kunt toepassen in Canva. Kies voor een halve dag opleiding al dan niet aangevuld met 1-op-1 sessies.

Interesse?

Bespaar geld en tijd

Een Canva set-up is dé investering om jouw designs naar the next level te brengen. We zorgen voor op maat gemaakte ontwerpsjablonen die perfect passen bij jouw merk. Door training, advies en ontwerpsjablonen leer je de basisprincipes van ontwerp en kun je deze direct toepassen op jouw eigen designs. Hierdoor bespaar je tijd en geld en creëer je een consistente merkidentiteit.

Benieuwd naar onze prijzen?

Volg een inspiratiesessie

Interesse, maar géén concrete vraag? Regelmatig organiseren we Canva-inspiratiesessies. Van beginners tot gevorderden.

Blijf op de hoogte van onze sessies, workshops en talks.

Vragen over wat Canva voor je organisatie kan betekenen of heb je een concreet idee of project? Contacteer ons!