Jostalks #1:
“How to get rid of your creative agency?”

Geschreven door Thijs op 18 januari 2023

Jostalks “How to get rid of your creative agency?” donderdag 9 februari om 18u30.

Ja, je leest het goed! Artificial intelligence (AI), automatisatie, templating,… het gaat snel. Of creatieve agencies tout court nog nodig blijven in de toekomst is de vraag. Waarschijnlijk wel. Hoe dan ook worden creatieve processen ongetwijfeld anders, maar ook de rol als klant met het communicatiebureau zal veranderen. Benieuwd welke impact dit heeft en in hoeverre klanten zelf in de cockpit kunnen zitten tijdens creatieve processen?

Kom luisteren naar deze Jostalk. Het idee is eenvoudig: hapjes en drankjes en twee interessante gastsprekers uit ons netwerk die elk kort (20′) een onderwerp belichten. Tussendoor en erna voorzien we uitgebreid tijd voor netwerking. Kom maar af!

 

De 2 gastsprekers voor deze sessie zijn:

  • Frederik Vincx: hij noemt zichzelf de snelste social impact designer van België. Eén van zijn geheime wapens? Zijn creatief proces kickstarten met chatGPT. Kom naar zijn sessie om te leren hoe je dat ook kan doen.
    Frederik Vincx (@fritsbits) / Twitter
  • Stijn Blomme van Webdoos. Als expert digitale automatisatie focust hij op “automatisatie van creativiteit”. Wat is de impact? En hoe kunnen we dit ombuigen naar een voordeel?
    Expert in de kijker: Stijn Blomme, bezieler van Webdoos | KMO Adviescentrum

 

Voor wie?
We richten ons in eerste plaats op het Josworld-netwerk, maar ook andere geïnteresseerden in dit onderwerp zijn welkom.

Praktische info:
Locatie: Josworld, Lakensestraat 99, 1000 Brussel
Timing: ontvangst vanaf 18u30, rond 19u starten we de korte presentaties (ENG)
Prijs: Jos trakteert!