Humans of Josworld

Is Jos the boss? Nope.
Jos deelt, organiseert, denkt mee, bevraagt, motiveert en adviseert.
Een vlakke wereld vol betrokken Jossers.

Goele

Goele

Een zot idee nodig? Goele is diegene die je in een brainstormsessie wil hebben. Tegelijkertijd kan ze ook de zaken scherp zetten. Als gangmaakster van de vlakke wereld draagt ze de ‘co’ in coöperatief hoog in het vaandel.

Fatima

Fatima

Fatima haar administratieve en analytische vaardigheden bovenop een hands-on mentaliteit maken dit dé ideale mix om de organisatie, het team en projecten stevig op koers te houden. Altijd met een glimlach!

Thijs

Thijs

Samen te vatten als BB’er: Betrokken en Brussels! Ook in de vlakke wereld van Josworld stippelt hij zonder moeite een visueel, strategisch en oplossingsgericht traject uit. Klanten en planten houden van zijn transparante, directe aanpak.

Kathleen

Kathleen

Haar oog voor detail en esthetiek bewaken de kwaliteit binnen de wereld van Jos. Kathleen deelt graag schouderklopjes uit, coacht zowel klanten als collega’s. No-nonsense is haar tweede naam. Check!

Agnieszka

Agnieszka

Pas maar op! Agnieszka is een volbloed design racepaard en animeert gezwind door branding-land! Daarbij leert ze steeds graag bij en is géén enkele hindernis haar teveel. Kom maar af!