13/06 Mini Webinar:
“Say hi to GA4”

Geschreven door Thijs op 30 mei 2023

Mini Webinar “Say hi to GA4” dinsdag 13 juni om 13u30 – 14u.


Ontdek de opwindende transformatie van ’s werelds meest bekende analytische tool – Google Analytics 4 (GA4). Als (communicatie)medewerker is het belangrijk om op de hoogte te zijn van deze grote vernieuwing. Google heeft namelijk aangekondigd dat alle gebruikers verplicht worden om over te stappen naar GA4.

Met GA4 krijg je een dieper inzicht in de interactie tussen jouw klanten en jouw organisatie. Dit wordt mogelijk gemaakt door het nieuwe event-based model, dat zich voornamelijk richt op betrokkenheid, interacties, cross-platformmeting van data en kunstmatige intelligentie. Tegen 1 juli 2023 zal GA4 de huidige Universal Analytics (UA) vervangen.

Nu vraag je je misschien af: wat gebeurt er met de functionaliteiten van Universal Analytics en jouw historische data? Daarnaast wil je weten wanneer en hoe je moet overschakelen naar de nieuwe GA4-versie. Geen zorgen, we zullen je kort laten zien hoe je deze overstap kunt maken, zodat je optimaal gebruik kunt blijven maken van analytische gegevens om jouw communicatiestrategie te verbeteren.

Blijf op de hoogte en bereid je voor op de toekomst van analytics met GA4. Het is tijd om jouw inzichten naar een hoger niveau te tillen en waardevolle interacties met jouw doelgroep te stimuleren.

 

Onze expert Marie licht tijdens deze mini webinar toe hoe je de overstap het beste aanpakt. Daarnaast is er ruimte voor vragen.

Voor wie?
We ontmoeten graag nieuwe mensen, iedereen met interesse in het onderwerp is welkom!

Praktische info:
Deelnamelink: zie inschrijfformulier
Start: 13u30 stipt
Prijs: gratis
Om de kwaliteit te kunnen garanderen mikken we op een kleine groep deelnemers van max. 6. Vol is vol.

Deze mini webinar gaat door in het Nederlands (liever in het Engels? Klik hier).