Blog: Een terugblik op de week van de mobiliteit

Geschreven door Agnieszka Piotrowska op 23 september 2019

Sorry, onze parking staat stampvol!


Het is te zeggen onze fietsparking. Bij Josworld beschikken we niet alleen over enkele nieuwe plooifietsen, maar ook een cargo-fiets en een elektrische fiets.

Duurzaamheid zit diepgeworteld in onze waarden en mobiliteit is een makkelijke hefboom. Niet alleen voor woon-werkverkeer proberen we zoveel mogelijk de auto te vermijden, ook voor klantenbezoek proberen we zoveel mogelijk alternatieven uit. Al is het soms, eerlijk gezegd, wel puzzelen om van A naar B te geraken.


Bron www.milieucentraal.nl

 

Bepaalde klanten zijn verwonderd als we met de fiets komen. “Niet verwacht, maar wel sympathiek!”, is dan meestal de reactie. Uiteraard willen we niet enkel sympathiek zijn, maar we vinden het ook belangrijk dat we dit als bedrijf verder uitdragen. Wie weet, kan het misschien wel andere weten te inspireren. Onze mobilmix is redelijk breed bij Josworld: fietsen, elektrische fietsen, deelfietsen, te voet, de trein.

 

Onze ‘Jossen’ en ‘Josiannes’ leggen 5.239 km met de fiets en 27.661 km met de trein af, per jaar. En we weten dat elk alternatief een auto minder is op straat. Want wie wilt er vast zitten in de file?