Workshop: Content is teamwork — 14/02/2019

Geschreven door Thijs op 15 januari 2019

Optimaliseer je team, workflows en relaties

Leer hoe je jouw contentmachine vlekkeloos laat draaien. Wat we zullen behandelen:

  • Contentproces en workflow optimalisatie
  • Contentteam-building
  • Stakeholdermanagement
  • Contentcollaboratie-technieken

 

Of je nu een team-of-one bent of deel uitmaakt van een groter contentteam, waarschijnlijk zijn er wel een aantal kwesties die jouw werk bemoeilijken. Zoals verschillende mensen die erop af moeten tekenen, input die te laat komt of incompleet is en beperkingen van het CMS.

 

In deze workshop van een halve dag zoomen we in op je contentproces en identificeren we pijnpunten. We bekijken wat de oorzaak en een goede aanpak hiervan kan zijn. We hebben het over de rol van, en het omgaan met stakeholders. Ook introduceren we een aantal contentcollaboratie-technieken die je samen met jouw team (content en niet-content mensen) kan toepassen.

 

Josworld organiseert deze workshop omdat we geloven in de impact van co-creatie en opmerken dat organisaties en bedrijven, die een maatschappelijke meerwaarde creëren nood hebben aan tools om hun communicatie helder te krijgen en beter te organiseren.

De workshop wordt gefaciliteerd door onze vaste partner Saskia Videler. Als ervaren contentstrateeg helpt Saskia grote en kleine organisaties hun contentproces, informatie architectuur en contentdesign op punt te krijgen.

 

 

Praktische info:
Locatie: Josworld, Lakensestraat 99, 1000 Brussel
Timing: start stipt om 13u, einde voorzien om 17u.

Om de kwaliteit te kunnen garanderen mikken we op een kleine groep deelnemers. Vol is vol.