Event: Beertasting “Between craft & crap” — 20/12/2018

Geschreven door Thijs op 5 december 2018

 

Brouwerij Benoit heeft de ambitie om als start-up door te groeien naar een echt degustatiemerk. De brouwerij wil de meerwaardezoeker bekoren met complexe bieren maar ook niet voor de hand liggende bierstijlen introduceren in het klassieke Belgische bierlandschap.

 

 

Kortom: via durf, in combinatie met innovatie & doorgedreven ambacht, willen ze de klassieke biermarkt verbreden en kwaliteit brengen. Een mooi uitgangspunt waar we ons graag achter zetten. Hoog tijd om dit te delen! Hoe die ‘craft’ proeft en welke type bierstijlen er zoal zijn kom je te weten tijdens deze tasting.

Aan de hand van uitleg over het brouwproces met bijhorende tasting legt Christophe, brouwer bij Brouwerij Benoit uit wat nu het verschil is tussen een craftbier en een crapbier.

 

Wanneer? 20/12/2018 om 19u30 — Opgelet plaatsen zijn beperkt.
Locatie: Josworld