Hello 2021!

Geschreven door Thijs op 15 december 2020

Schuif 2020 naar de ‘background’

 

Hoe? Simpel start met het alvast digitaal te doen! Josworld trakteert je op future proof backgrounds voor je videocalls!

Zin om met je hoofd in de wolken te zitten, alles op testbeeld te zetten of om jezelf tot werknemer van het jaar te promoten,…? Het kan!

 


Dit wist je misschien al, maar Josworld heeft z’n eigenste weervrouw: Goele! Nu weten jullie ook meteen waar onze “Zonnige groeten uit Josworld” vandaan komen.

Download!

 


Agnieszka wachtte niet tot ‘Jos the almighty’ haar selecteerde voor een benoeming tot “Employee of the Month”. Ze nam zelf het heft in handen en kroonde zichzelf tot “Employee of the Year 2020”! Proficiat!

Download!

 


Wees jezelf in 2021, zet je schroom aan de kant en vertel ons: welke moves jij zal maken in 2021? Salsa helpt je alvast op weg.

Download!

 


Zelfs de duivel kan Laurent niet van z’n stuk brengen maar 2020 heeft hem behoorlijk op proef gesteld. Hoe vat je deze 365 dagen samen in één beeld. Hell yeah! 2020 sucks! Juist hé Laurent?

Download!

 


Kathleen is de Josser van de directe aanpak. Teveel sérieux is niet goed voor haar gemoed. Géén bla bla bla dus, maar party-party-party!

Download!

 


Een emotioneel jaar heeft de juiste emoji’s nodig bedacht Thijs. Ideaal om subtiel duidelijk te maken dat het tijd is voor echte bubbels!

Download!

 


Testing, 1-2-3! Marie zet zichzelf in testmodus tot wanneer 2021 start. Slim toch?!

Download!

 

 

In januari lanceren we onze wereld opnieuw. We kijken alvast halsreikend naar uit om je opnieuw ‘echt’ te ontmoeten. Ondertussen zullen de Zoom-, Google Meet- en Skype-gesprekken nooit meer dezelfde zijn.

Beste wensen!
Josworld